АКТУАЛНО МАРШРУТНО РАЗПИСАНИЕ НА АВТОБУСИТЕ ЗА ОБЩИНА ТРЯВНА ОТ 01 ФЕВРУАРИ 2023 ГОДИНА

януари 31, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Във връзка със зачестили запитвания на граждани относно предстоящи промени в транспортните линии на фирмите, извършващи пътнически превози, Община Трявна информира, че са проведени срещи и разговори със същите и са предприети всички необходими мерки за осигуряване на транспорт по направленията на територията на населените места в общината.

„Изключително добре разбираме притеснението на гражданите, особено на учащите и работещите в гр. Габрово, които ежедневно пътуват по тази линия, затова неколкократно се срещнахме с фирмите-превозвачи и проведохме необходимите разговори с тях, като положихме всички усилия да не останем без изпълнители на тази дейност. Направили сме всичко възможно да няма крайни промени по автобусното разписание и то да бъде удобно за всички, които го използват. Оставаме на разположение при необходимост от допълнително съдействие и благодаря за проявеното разбиране от страна на превозвачите!“ коментира кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева.

Промененият график на движение на автобусите на фирмите-превозвачи – „Мулти Транс“ ЕООД и ЕТ „М-ТРАНС-Даниела Манева“ ще се изпълнява от  01 февруари 2023 год.

Ето и пълният график по всички линии, обслужвани в Община Трявна:

 1. гр Плачковци – с Радевци
 2. гр. Трявна – гр. Плачковци
 3. гр. Трявна – гр.Габрово – гр.Трявна
 4. гр. Трявна – с. Вонеща вода
 5. гр. Трявна – с. Фъревци
 6. гр.Трявна – с. Станчов Хан
 7. Градска линия 1 кв Стояновци – кв Д Хан
 8. Градска линия 2 Плачковци – кв Стоевци
 9. кв. Димиев Хан, сп. Черпи Вир – гр. Плачковци

Контакти за директна връзка и допълнителна информация с фирмите-превозвачи:

 • „Мулти Транс“ ЕООД – тел.: 0886511090, email: multi_trans@abv.bg
 • ЕТ „М-ТРАНС-Даниела Манева“ – тел.: 0677/6-22-94, email: mtrans@abv.bg

Въпреки настъпилите промени, възможността за издаване на карти за автобусния транспорт се запазва и всеки, който желае ще може да се възползва от намалението за пътуване.