БРОЕНИ ЧАСОВЕ ДО ФИНАЛА НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ТУРИЗЪМ! ПОДКРЕПЕТЕ ТРЯВНА!

ноември 22, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Броени часове остават до финала на Годишните награди за туризъм за 2021 год., които се провеждат за шеста поредна година от Министерството на туризма.

Припомняме, че в тазгодишното издание Трявна е с две номинации – в категория „Публикация на тема туризъм в България за 2021 год. в интернет блог“ за публикацията, посветена на тревненското китно село Кисийците, превърнало се в арт галерия на открито с поглед към Балкана, която е споделена в туристическия блог traveler-diary.com и в категория „Изборът на българите“, в която попада Специализирания музей за резбарско и зографско изкуство в Трявна – част от всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта” и “50-те малко познати места”.

Своя глас в двете категории може да дадете тук:

Всеки може да даде своя вот на tourismawards.bg за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. От Министерството на туризма подчертават, че контрола на гласуването ще бъде завишен, за да няма злоупотреби и нерегламентирани опити за промяна на електронния вот. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

В тазгодишното издание на Годишните награди в туризъм за 2021 год. са допуснати над 60 кандидати, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини категории.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза.

Припомняме, че Община Трявна бе отличена в категория “Туризъм и култура” за малка община, с население под 20 000 души, в тазгодишното издание на конкурса “Кмет на годината 2021”, организиран ежегодно от медията Kmeta.bg.