ДЕТСКА АЕРОБИКА И МНОГО ИЗНЕНАДИ ЗА МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ДГ „КАЛИНА“ В ТРЯВНА, КОИТО СЪЩО СЕ ВКЛЮЧИХА В КОНКУРСА „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2022“

септември 27, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Националният конкурс на Нестле България „Нестле за Живей Активно! 2022″, в чието издание тази година Община Трявна дейно участва, успя да обедини деца, родители и преподаватели и от Детска градина „Калина“ в Трявна. След като се срещна с учениците от V до VII клас в СУ „Петко Р. Славейков“, през изминалата седмица младата инструкторка по аеробика и действаща балерина в Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново Паола Босева посети и малките сладури, които също нямаха търпение от провеждането на подобно спортно мероприятие при тях.

Под овациите и поздравленията на своите родители, децата смело се хванаха за ръце и започнаха своята задължителна фис-загрявка под наставленията на чаровната инструкторка. Без много да се замислят към тях се присъединиха и техните преподаватели, които с голяма радост и ентусиазъм спортуваха заедно. Положителните емоции и доброто настроение бързо обхванаха всички, а най-щастливи и заредени бяха несъмнено децата.

Леката аеробна тренировка, и тук, завърши с хубаво и дълбоко разтягане на мускулите, което показа на подрастващите колко е важно възстановяването след активна физическа дейност.

Прекрасната инструкторка по аеробни дисциплини, която се занимава професионално с преподаването и практикуването им от осем години насам, разказа по увлекателен и интересен за децата начин ползите от здравословното хранене и здравословния начин на живот. Въпроси провериха знанията им, а най-активните сред тях получиха награди за своето участие – книжки с най-различни полезни рецепти, моливи и тениски, осигурени от Нестле България в тазгодишното издание на конкурса „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“.

„Благодарим на всички родители, които се включиха в събитието, на всички деца и педагози, които спортуваха заедно и, разбира се, на чаровната Паола за посещението и тренировката, която проведе при нас. Пожелаваме успех на Община Трявна в конкурса на Нестле България „Нестле за Живей Активно! 2022″.“ споделя екипът на ОДЗ „Калина“ – гр. Трявна.