Детски Футболен Фестивал за Деца „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2021”

август 17, 2021
Автор: Юлияна Цанева

Детски Футболен Фестивал за Деца „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2021” е едно от най-големите футболни събития за ДЕЦА в България с участието на ДЕТСКИ отбори от цялата страна, което ще се проведе за Трети Пореден път в гр. Трявна.
Това е празник за всички деца от всички възрасти, това е ПРАЗНИК на мечтите, себеотдаването и спорта, това е ПРАЗНИК, както за малките футболисти така и за техните семейства, от цяла България.
Футболнияt Фестивал ще се проведе от 18 до 22 АВГУСТ 2021 год. на терени с ЕСТЕСТВЕНА и ИЗКУСТВЕНА ТРЕВНА НАСТИЛКА и ОСВЕТЛЕНИЕ – Супермодерните Спортни Комплекси „Ангел Кънчев“ и „Плачковци“.
Детския Футболен Фестивал за Деца „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2021” е едно страхотно детско спортно събитие, което цели да се развие и подпомогне активния здравословен начин на живот на Децата чрез движение и спорт и да популяризира масовия детско – юношески футбол в тази част на България. Инициативата е дългосрочна и се фокусира върху развитието на социалните и спортни умения на децата чрез футбола, и в същото време Турнирът ВЪЗПИТАВА и учи децата на дисциплина и себеотдаване, възпитава ги на уважение към противника и респект към съдия, треньор и публика.
В Детския Футболен Фестивал за Деца „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2021”, ще участват 50 отбора от цяла България, който в тези дни на турнира ще излъчат своите шампиони в 5 възрасти – деца родени 2009, 2010, 2011, 2012 и 2013 г.
Децата са щастливи и искрено по детски се наслаждават на футбола, а заедно с тях и техните родители и гости събитие изцяло насочено към децата!
Детският Футболен Фестивал за Деца „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2021” се провежда с огромната подкрепа на Община Трявна и под патронажа на Г-жа Силвия Кръстева кмет на община Трявна.

Детски Футболен Фестивал – Програма