Детски футболен турнир- момичета и момчета – за купата на Община Трявна

май 27, 2018
Автор: Веселин Михов

image

В петък програмата за Празника на Трявна започна с Детски футболен турнир – момичета и момчета – за купата на Община Трявна. В него се включиха детски отбори от региона.

Турнирът бе открит от кмета на общината Дончо Захариев, който поздрави младите спортисти и техните наставници, призова ги да покажат най-добрата си игра и им пожела успех.

Срещите се играха в спортен комплекс „Ангел Кънчев”. Отборите бяха разделени в две групи – момичета и момчета, а срещите се играха паралелно.

Съгласно регламента на турнира бяха играни предварителни срещи, а победителите бяха определени в двубои за първо и второ място. Победата при момчетата заслужи отборът „Локомотив 1927“ – Дряново, който на финала надигра отбора на ОФК „Трявна“ с 0:2.

Турнирът завърши с демонстрационна среща между победителите при момчетата и при девойките.

В турнира бяха отличени индивидуално играчи, допринесли най-много за отборите си. Наградите бяха връчени от патрона на турнира Валентин Михов.

Купите, с които бяха наградени отборите, бяха връчени от председателя на Общински съвет Трявна Силвия Кръстева, кмета на общината Дончо Захариев, зам.-кмета Николина Николова и Румен Колев – член на УС на ОФК „Трявна“.