ДЕТСКО КНИЖНО ПАРТИ НА ОТКРИТО ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН В ТРЯВНА

септември 14, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Община Трявна съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и издателство „Атеа“ организират детско книжно парти на открито по случай началото на новата учебна година в Трявна. Музикално-образователното събитие е насочено към всички първокласници и по-големи ученици и ще се проведе този  петък, 16 септември, от 14:00 ч. на площада пред Народно читалище „Пенчо Славейков 1871“ в града.

„Много сме радостни, че  може да гостуваме в Трявна и сърдечно благодарим за отправената покана от страна на местната власт и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Приканваме всички деца да се включат, а защо не и техните родители този петък от 14:00 ч. Подготвили сме забавна и интересна викторина с въпроси и награди, много музика и изненади! Очакваме Ви!“ споделят от издателство „Атеа“.

Специален гост на събитието ще бъде писателя Асен Сираков, който ще представи книжките си за деца и ще разкаже на малчуганите каква е разликата между хартиената книга и тази в електронен вариант и защо първата е предпочитана повече. Желаещите ще могат да закупят на място и четиво от изложените авторски книги на писателя и издателството.

Снимки: Издателство „Атеа“