ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ШКОЛА ПО ФУТБОЛ В ТРЯВНА СЕ ВЪЗОБНОВЯВА

септември 28, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Това бе решено единодушно на проведеното вчера събрание на Управителният съвет на ОФК „Трявна“ в спортен комплекс „Ангел Кънчев“ в града. Вече е сформиран отбор от 14 деца на възраст между 14 и 16 години, които ще тренират с футболистът от мъжкия отбор на ОФК „Трявна“ – Георги Еленков.

„Искам децата на нашия град да се развиват, да спортуват и да показват, че има с какво да се гордеем! За мен са важни техните постижения и те са нашето бъдеще! В мое лице ви гарантирам, че ще продължавам да подкрепям спорта и съм убедена в неговия прогрес!“ коментира кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева и изрази надежда за връщане на ОФК „Трявна“ в Северозападна Трета лига.

По време на заседанието на Управителният съвет бяха поставени важни и належащи въпроси относно техническата, финансова и организационна работа на ръководството. Заедно с треньорите, членовете на съвета обсъдиха нуждите на децата от Футбол 7, юноши старша възраст и мъжките отбори на ОФК „Трявна“, ФК „Ангел Кънчев“ и ОФК „Балкан“ – Плачковци. В най-кратки срокове ще бъдат закупени допълнителни спортни консумативи и нова футболна екипировка за трениращите. Община Трявна ще отпусне допълнителни финансови средства и ще продължи да подпомага развитието на всички спортове в региона. Предстои провеждането и на нови срещи с фирми, които до момента са спонсорирали и подкрепяли футбола в Трявна.