ДНЕС СВОЯ РОЖДЕН ДЕН ПРАЗНУВА ЗАМЕСТНИК-КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ИНЖ. ЖАСМИНА ЛАЗАРОВА

април 8, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес казваме „Честит Рожден Ден!“ на заместник-кмета на Община Трявна инж. Жасмина Лазарова. Кметът на Община Трявна, председателят на Общински съвет Трявна и целият екип на Общинска администрация Трявна отправят своите най-топли и искрени пожелания към инж. Лазарова.

„Уважаема г-жо Лазарова,

Пожелаваме Ви да бъдете преди всичко здрава, да сте все така лъчезарна и усмихната! Следвайте сърцето си и не спирайте да постигате мечтите си! Вдъхновявайте хората около себе си и продължавайте да работите със същия нестихващ ентусиазъм! Благодарим Ви за Вашия професионализъм и човечност! Пожелаваме Ви семейно щастие и още много бъдещи лични и професионални успехи!

Честит празник!“

*Инж. Жасмина Лазарова е родена на 08.04.1985 г. Притежава магистърска степен по специалността „Инженер по транспорта“ от ВТУ „Тодор Каблешков”, гр. София. Завършва и втора магистратура, специалност „Счетоводство и контрол“. Работила е като началник на железопътната гара в Трявна. Преди това работи като началник на железопътната гара в град Дряново и като ръководител движение в Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Заместник-кмет на Община Трявна от ноември 2023 г.