ФК „АНГЕЛ КЪНЧЕВ“-ТРЯВНА БЕЗ ЗАГУБА ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА

септември 28, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

От началото на сезон 2021/2022 година, футболен клуб „Ангел Кънчев“ – Трявна е без загуба в Областна група Габрово. Футболистите са изиграли два мача и в момента са трети във временното класиране.

Първата победа бе извоювана на 19 септември в Плачковци срещу местният тим ОФК „Балкан“. Тогава мъжете завършиха при резултат 0:4. Във втория кръг на 26 септември ФК „Ангел Кънчев“ посрещна отбора на „Стрела 2006“ (с. Шумата) на стадион „Ангел Кънчев“ в Трявна. По време на мача бяха отбелязани три автогола – два за „Стрела 2006“ и един за ФК „Ангел Кънчев“, но въпреки това домакините показаха добра игра и доминираха през двете полувремена. В противниковата врата успяха да се запишат полузащитникът на отбора Петер Пенев и нападателят Даниел Черкезов, които определиха и крайния победен резултат за ФК „Ангел Кънчев“ от 4:1.

„Искам да благодаря на момчетата за старанието и желанието за игра, което продължават да показват на терена. Тренираме три пъти седмично буквално докато не се стъмни и за мен това е най-важно, че те не се отказват и основното, което нас винаги ни е движело, това е любовта към футбола! Община Трявна ни е предоставила модерна база и ресурси и затова продължаваме да работим в подобряване на нашата физическа и тактова подготовка!“ сподели старши-треньорът на отбора Людмил Цонев.

Следващият двубой на ФК „Ангел Кънчев“ е на 3 октомври (неделя) с отбора на „Дан Колов“ в село Сенник, община Севлиево.