Г-ЖА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА ПОДАРИ ЦВЕТЯ НА ДАМИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ И ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩИНА ТРЯВНА

март 8, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Кметът на Община Трявна подари на всички дами от социалните и детски заведения в Трявна и Плачковци красиви като тях нарциси по случай днешния 8-ми март! С малкия, но мил жест, г-жа Силвия Кръстева показа уважението и подкрепата си към персонал и потребители в отделните институции и ги поздрави по повод Международния ден на жената!

Изненадани и трогнати от жеста останаха дамите от Социалното предприятие за социални услуги в Трявна, които посрещнаха кметът с усмивка на лице. Г-жа Кръстева благодари на всички тях за усилията и старанията, които ежедневно полагат и им пожела да бъдат здрави и обичани. Първата дама на Община Трявна също бе зарадвана с красиво цвете по случай 8-ми март.

Да бъдат здрави, красиви, успешни и все така борбени си пожелаха и дамите, работещи в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Трявна. Жълтите нарциси красиво украсиха стаите на потребителите, които благодариха на г-жа Кръстева и също я поздравиха по повод днешния празник. Най-големият жест, който кмета получи тук бе признателността и високата оценка на потребителите, които лично споделиха, че са доволни от нивото на социалните услуги в общността и от професионализма, с който работят социалните служители.

Сълзи от радост и вълнение проблеснаха в очите на част от възрастните дами в Дома за стари хора в Трявна, който г-жа Силвия Кръстева също посети. Хората изключително много й благодариха, че и днес тя отново е сред тях и ги уважава по този красив начин на този красив женски празник.

Нарциси получиха директорът и педагогическия персонал в Детска градина „Светлина“ в Трявна. И тук, дамите не скриха радостта от уважението и на свой ред поздравиха г-жа Силвия Кръстева като майка и жена и й пожелаха да бъде здрава, успешна и ценена.

„Бъдете здрава, красива, горда и все така уверена! Продължавайте смело напред по нелекия път, който тази отговорна позиция Ви отрежда! Справяйте се с лекота с всяко едно изпитание, обичайте и бъдете обичана!“ пожела на кмета на Община Трявна г-жа Ирина Чукова – директор на Детска градина „Калина“ в Трявна, след което изненада г-жа Кръстева също с красиво цвете, поднесено й с много усмивки и любов от трима малчугани с папийонки и ризки.

На 8-ми март няма как да не пристигнем и в Детска градина „8-ми март“ в Плачковци. Кметът на Община Трявна подари на директор и госпожи също цветя и провери сладурите дали слушат и се забавляват. А колко са сръчни, г-жа Кръстева разбра по красиво направена кошничка, украсена с цветя оригами от хартия и картон, които ДГ „8-ми март“ й подари по случай Международния ден на жената!

Рано тази сутрин кметът на Община Трявна подари кошнички с нарциси и на всяка една дама от екипа на общинска администрация, с което изрази своята признателност към труда и професионализма на работа, които служителите показват и полагат.