Г-ЖА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ И МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ ТАЛАНТИ НА ТРЯВНА

юни 20, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Празникът на град Трявна традиционно отправя поглед и към най-малките жители на Община Трявна. Тази година малчуганите бяха предизвикани от местната власт да се включат в инициативата „Малките големи таланти на Трявна” с музикално, художествено или поетично творчество. Кампанията не е с конкурсен характер и има за цел да покаже пред широката публика уменията на децата и впечатляващия им талант, който е повод за гордост на всички нас!

Сред изявените тази година са първокласничката Марая Василева от СУ „Петко Р. Славейков” и нейното музикално изпълнение, както и четвъртокласничката Марина Сиракова от ОУ „Проф. Пенчо Н. Райков”, която се влючи с рисунка на тема „Аз рисувам Трявна”. Децата са отличени с грамоти и награди, свързани с родния им град.

 

 

Зад успехите на всички малчугани, разбира се, стоят техните родители, но и техните преподаватели, чиято всеотдайна работа също е повод за гордост. Дългогодишният им труд и опит ги е превърнал в хората, които не спират да развиват уменията на децата, тяхната ценностна система и да ги възпитават на традиции и родолюбие.

В тази връзка кметът на Община Трявна благодари на всички тях, като връчи грамоти и награди на директора на Детска градина „Калина”, гр. Трявна – г-жа Ирина Чукова; директора на Детска градина „Светлина”, гр. Трявна – г-жа Весислава Александрова, директора на Детска градина „Осми март”, гр. Плачковци – г-жа Петя Димова, както и на директора на СУ „Петко Р. Славейков”, гр. Трявна – г-жа Гергана Ганчева; директора на ОУ „Проф. Пенчо Н. Райков”, гр. Трявна – г-жа Виолета Иванова и директора на ОУ „Васил Левски”, гр. Плачковци – г-жа Ценка Гьонкова.

„От сърце благодаря на Вас и на всички учители за старанието, което полагате в обучението на нашите деца, защото те са бъдещето на Трявна. Благодаря Ви, че винаги се включвате в конкурсите и инициативите на Община Трявна и не спирате да ни изненадвате. Това е най-малкото, което мога да направя и Ви пожелавам да сте здрави и да продължавате в същия дух. Малките големи таланти на Трявна са нашата гордост и я дължим на Вас!” сподели при връчването на грамотите и наградите г-жа Силвия Кръстева.