Гласуването за награда на публиката в конкурса за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови ще продължи до 7 юни

май 31, 2018
Автор: Илияна Георгиева

Поради технически проблем гласуването за награда на публиката в конкурса за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови беше временно недостъпно.

Проблемът вече е отстранен, а гласовете, натрупани за стихотворенията по време на тестовете на система, са нулирани.

Гласуването ще продължи до 23,59 часа на 7-ми юни.

 

ПРАВИЛА ЗА ГЛАСУВАНЕ ЗА НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА

 

Гласуването ще се проведе в периода 31 май – 7 юни 2018 г.

 

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на официалния сайт на Община Трявна на 11.06.2018 г.

Официалното награждаване на отличените творби ще се проведе на 9 юни 2018 г. в рамките на Националните Славейкови празници в град Трявна.

Право да гласува в конкурса има всяко физическо лице, без ограничение на възраст и гражданство.

Всеки гласуващ има право да даде своя глас еднократно за едно стихотворение.

Напомняме, че творбите, участващи в Националния конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови, не могат да бъдат публикувани в печатни издания, медии, онлайн издания или социални мрежи с посочен автор на произведението! В случай, че бъде нарушена анонимността на някой от авторите, докато тече гласуването за награда на публиката, съответните творби ще бъдат дисквалифицирани от конкурса!

 

*гласуването за дадено стихотворение се идентифицира чрез IP-адрес, поради което потребителите няма да могат да гласуват повече от веднъж от един компютър. В случай, че потребителите на един и същ компютър са няколко, а всеки от тях желае да даде своя вот, съществува възможността за гласуване през мобилен телефон чрез ползване на мобилен интернет, тъй като при използване на WI-fi връзка е възможно системата отново да не Ви допусне да гласувате, при положение, че веднъж вече е гласувано чрез тази Wi-fi мрежа.

Община Трявна се извинява за причиненото неудобство!