ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ПРОБНО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ В ПЛАЧКОВЦИ

ноември 11, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Община Трявна припомня на всички граждани, че срокът за пробното машинно гласуване в Кметство Плачковци изтича. Демо машината ще остане в сградата на Кметството на пл. „Илинден“ №4 до утре – 12.11.2021 год. Всеки, който желае може пробно да упражни своя вот и да се запознае отблизо с процедурата по машинно гласуване на предстоящите избори за президент и вицепрезидент и народни представители в неделя на 14.11.2021 год.

Пробното гласуване, в последния предвиден ден за Кметство Плачковци, ще се извършва отново спрямо работното време на администрацията – от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч.

„Демо машината за пробно гласуване беше инсталирана при нас миналия петък, на 05.11.2021 год. Има интерес от страна на гражданите и минават предимно възрастни хора, които се притесняват как точно да гласуват за президент и вицепрезидент и за народни представители едновременно.“ коментира кметът на Кметство Плачковци – г-н Борислав Борисов.

Демо устройството е предоставено на Община Трявна от Районната избирателна комисия в Габрово и няма да бъде използвано на предстоящите избори за президент и вицепрезидент и народни представители.