КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА ИНИЦИИРА СРЕЩА С НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГАБРОВСКА ОБЛАСТ

януари 18, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева кани на работна среща четиримата народни представители от 7-ми многомандатен избирателен район – Габрово. Днес официалната покана бе изпратена от местната администрация до Богомил Петков – народен представител от ПП „Продължаваме промяната“, Томислав Дончев – народен представител от ПП ГЕРБ, Юсеин Вейселов – народен представител от ПП „Движение за права и свободи“ и Даниел Петров – народен представител от ПП „Възраждане“.

Работната среща е предвидена да се проведе на 28.01.2022 год. (петък) от 13:30 ч. в сградата на Община Трявна. По време на разговора между местната управа и излъчените от габровска област депутати ще бъдат обсъдени основни проблеми на района, засягащи жителите на Трявна и Плачковци и малките населени места и ще бъдат търсени ефективни методи за тяхното решаване. А именно:

  • Привличане на инвестиции за изграждане на така желаната спортна зала в гр. Трявна и общежития към нея
  • Намиране на средства за подобряване на инфраструктурата на емблематичните за гр. Трявна ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Петко Р. Славейков“
  • Обстановката и проблемите, вследствие на пандемията от Covid-19 у нас
  • Привличане на инвестиции за осигуряване на заетост и по-високи доходи за местното население
  • Развитие на туризма в региона

В случай на възпрепятстване от страна на народните представители за присъствие на работната среща в сградата на Община Трявна, същата ще бъде проведена в София при удобни за народните представители дата и час.