КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА ИЗРАЗЯВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ В ДВЕТЕ ТРАГЕДИИ

ноември 23, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева и целият екип на общинска администрация изразяват своите най-искрени и най-дълбоки съболезнования на близките на загиналите при двете ужасни трагедии, които почерниха цяла България в рамките на едно денонощие – разразилият се огнен ад, от тази нощ, с пътнически автобус на автомагистрала „Струма“, при който загинаха десетки граждани на Република Северна Македония и фаталният пожар, от вчера, в Старчески дом в с. Рояк, Област Варна, при който живота си загубиха 9 души.

„От свое име и от името на всички служители на общинска администрация в Община Трявна изказваме своите най-искрени съболезнования на почернените близки и семейства на загиналите хора! Трагедията и загубата е огромна!

В тези тежки моменти, които ще останат в съвременната ни история като едни от най-черните инциденти, оказваме съпричастност с Вашата болка и мъка и изразяваме надежда за бързото възстановяване на оцелелите от двата пожара!

Вярваме и се надяваме държавните институции да установят обективните причини за тези инциденти, които почерниха десетки български и македонски семейства и всички заедно да ги подкрепим в най-тежкия момент от живота им!

Поклон пред паметта им!

С уважение

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна“