КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА НАГРАДИ ЛИЛА КОЛЕВА

ноември 6, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес кметът на Община Трявна Силвия Кръстева посрещна в своя кабинет Лила Колева – автор на логото, което бе класирано в конкурса „Изработване на туристическо лого на град Трявна“.

Кметът връчи на Лила Колева грамота и награда и пожела на победителката още много житейски постижения. Силвия Кръстева сподели идея за новите информационни и рекламни материали, в които ще се използва логото, както и намерението през 2021 година да бъдат поставени обемни букви в някой от парковете в Трявна.

Лила Колева обеща съдействие за всички тези идеи. Тя сподели, че за нея е изключителна радост, че е избран именно нейният проект и най-вече, че хората също са го одобрили.

 

Лила Колева работи в сферата на графичния дизайн и дигиталната реклама от 12 години. Завършила е НГПИ „Тревненска школа“ през 2002 година, специалност „Резба, дървообработване, рисуване и дизайн“. Бакалавърската си степен е завършила в Национална Художествена Академия, София през 2008 година, специалност „Рекламен дизайн“.

Работила е като графичен дизайнер, маркетинг експерт и ПР комуникации за най-различни частни и корпоративни фирми и институции.