КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В „TRYAVNA CHAMPIONSHIP“ 2022 И ПОЛУЧИ ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ

август 29, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

И тази година Трявна бе любезен домакин на четвъртото поредно издание на детския футболен фестивал „TRYAVNA CHAMPIONSHIP 2022″, организиран от Община Трявна, г-н Николай Бабуров и г-н Пламен Обрешков, както и спортната общественост на града. Футболният Фестивал се провежда под патронажа на кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева и традиционно събира отбори от цялата страна, които показват най-доброто от себе си на естествените и изкуствени терени към Спортен комплекс „Ангел Кънчев“ в града.

В тазгодишното издание се включиха близо 30 отбора, разпределени в следните възрасти:

Футбол 11     за Деца родени през 2010 г.  

Футбол 9       за Деца родени през 2011 г. 

Футбол 7       за Деца родени през 2012 г.  

Футбол 7       за Деца родени през 2013 г.

Футбол 5       за Деца родени през 2014 г.  

Футбол 5       за Деца родени през 2015 г.

Наградите на най-добрите сред тях бяха връчени от кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, която бе удостоена и с почетен плакет за приноса си към развитието на спорта и футбола у нас. Градоначалникът от все сърце благодари на организаторите за този футболен празник, който за поредна година се провежда в Трявна и пожела още много награди, купи и медали на младите футболисти.

От своя страна организаторите споделиха, че през тези дни „Tryavna Championship“ се е превърнал в един наистина изключителен детски футболен фестивал и то на място с модерна спортна база и условия за игра на професионално ниво.

Град Трявна, – градът Музей, средище на дърворезба, иконопис и самобитна архитектура и в същото време с едни от най-добрите Футболни терени в България. За децата и техните родители бяха осигурени прекрасни условия, екологични храни и напитки, много развлечения, много игри и подаръци, Фестивала се проведе едновременно на 5 футболни терена.“ подчертаха организаторите и допълниха още: „С гордост можем да споделим, че този футболен фестивал се разраства и успява да привлече все повече отбори като участници. Едни страхотни 4 дена в които имаше от всичко  – имаше герои, имаше сълзи, имаше шампиони, имаше един истински по детски футбол, с много емоциии, с много желание, с много себеотдаване и с много вяра в победата. През всичките тези дни ние като организатори се опитахме да накараме децата да се почувстват като истински футболни звезди.И в същото време да ги научим на уважение към съперниците и уважение към съдия, треньор и зрители, да ги научим на дисциплина и отдаденост в името на отбора и победата.“ 

Ето и пълният списък на всички наградени призьори в тазгодишното четвърто издание на „Tryavna Championship“ 2022:

ЗАКРИВАНЕ И РЕЗУЛТАТИ

Община Трявна също поздравява младите футболни надежди за емоцията, отдадеността и желанието за развитие в областта на един от най-обичаните и популярни спортове по целия свят. Бъдете здрави и дерзайте и Трявна Ви очаква и през август догодина!