КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛЯ В ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ФОТОКОНКУРС „ЗАПЕЧАТАЙ КОЛЕДНИЯ ДУХ НА ТРЯВНА“

януари 13, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес, в Ритуалната зала на Община Трявна, се проведе  награждаването на първия любителски фотоконкурс за най-красива зимна снимка на възрожденския ни град „Запечатай Коледния дух на Трявна“. Припомняме, че надпреварата бе организирана от местната власт и бе включена в Коледно-новогодишната програма за 2022 година.

Участие в конкурса взеха общо седем любители фотографи, които изпратиха по 3 бр. снимки, представящи красотата на зимна Трявна. Победителят бе определен чрез онлайн гласуване на официалната FB страница – „Община Трявна“, което продължи до 23:59 ч. на 09 януари 2023 година. Най-много харесвания събра поста с авторски снимки на Пламен Ковачев, а веднага след него се нареди и Александра Иванова. Третото място зае Деница Цанева.

Поради отсъствието и невъзможността да дойдат на място, за да си получат грамотите и наградите, днес кметът на Община Трявна връчи отличието само на победителя във фотоконкурса – Пламен Ковачев. Г-жа Силвия Кръстева му пожела преди всичко здраве и още много поводи за вдъхновение, които да запечатва през своя обектив.

Любителят фотограф получи грамота и парична награда, за които благодари на Община Трявна от сърце.

„За мен фотографията е изкуство и се радвам, че фотосите ми се харесват на хората. Благодаря за възможността да участвам в подобна надпревара и благодаря на всички, които гласуваха за мен. Бъдете живи и здрави!“ сподели при награждаването Пламен Ковачев.

По желание на победителя, паричната награда ще бъде дарена от него на лице в нужда в най-кратки срокове.

Община Трявна още веднъж благодари на всички участници в първия любителски фотоконкурс за най-красива зимна снимка на Трявна и им пожелава много нови творчески успехи.