КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА СЕ СРЕЩНА С КМЕТОВЕ ОТ ПРЕДХОДНИ МАНДАТИ

февруари 2, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

През изминалия ден кметът на Община Трявна проведе среща с кметове от предходни мандати, управлявали през годините. Инициативата е на г-жа Силвия Кръстева, която покани всички градоначалници, заставали начело на поста преди нея. На срещата присъстваха Тодор Шарланджиев, управлявал Община Трявна в продължение на два мандата (1974-1986) и (1995-1999); инж. Стефан Пашев (1986-1990); Людмил Иванов (1991-1995) и инж. Стефан Данаилов, който също е заемал поста два пъти (1999-2007).

Г-жа Силвия Кръстева поздрави своите предшественици по случай настъпването на новата година и им пожела здраве, много щастие и само хубави моменти с близките им хора и семейства. От своя страна, господата благодариха на кмета за отправената покана, която е втора такава, откакто е встъпил в длъжност.

По време на разговора бяха обсъдени проектни възможности от различни сфери, засягащи благоприятното развитие на Община Трявна и повишаване качеството на живот на местните жители. Бившите градоначалници споделиха своя опит и коментираха върху какво и кога може да се наблегне, предвид изпитанията от Covid-19 в световен мащаб и последиците, които рефлектират върху всички нас.

В края на срещата всички с усмивка си пожелаха една по-добра и спокойна година с обещанието, че инициативата за подобни срещи ще продължи и те ще се превърнат в една добра практика с ползотворна тенденция.