КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА СЕ СРЕЩНА С КОМИСИЯТА ПО РЕГИОНАЛНА ПОЛИТИКА, БЛАГОУСТРОЙСТВО И МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ

февруари 1, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

През изминалите дни кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева се срещна с представители на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание. Работната среща се проведе в Габрово, който бе част от откритите приемни на Комисията, провеждащи се в цялата страна. На срещата присъстваха зам.-председателя на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление към НС – Йордан Терзийски, народните представители на ПП „Продължаваме промяната“ и членове на Комисията – Настимир Ананиев и Димитър Ташев и народния представител на ПП „Продължаваме промяната“, издигнат от 7 МИР Габрово – Богомил Петков.

По време на разговора бяха обсъдени част от основните приоритети, засягащи развитието на Община Трявна и бяха потърсени ефективни начини за повишаване качеството на живот на местните жители.

„Като градоначалник и представител на местната власт споделих пред Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление част от приоритетите на общината в сферата на инфраструктурата. Обсъдихме подробно нуждата от действия в интерес на всички наши граждани и имаме уверението, че представителите ще ни съдействат за в бъдеще!“ коментира след срещата кметът на Община Трявна.

„Поехме ангажимент да проверим инфраструктурните точки, които кметът г-жа Кръстева набеляза и представи пред нас. Ще поддържаме връзка и ще вземем отношение да проверим какво може да се направи от наша страна, за да се реализират нещата по възможно най-бързия начин!“ сподели зам.-председателят на Комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление – Йордан Терзийски.