КРАСИВАТА КОЛЕДНА РАДОСТ В ДЕТСКИТЕ НЕВИННИ ОЧИ

ноември 26, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

В края на работната седмица искаме да Ви запознаем с един малък сладур, който стопли сърцата на всички нас – Явор Буюклиев. Като всяко друго дете и този малчуган тръпне в очакване на Дядо Коледа и мечтаните подаръци, които добрият старец и тази година ще му донесе.

Срещаме се с него на площад „Капитан Дядо Никола“ пред Часовниковата кула в Трявна, където виждаме в очите му искрената радост и искреното щастие, гледайки голямата Коледна елха и усещаме, и ние възрастните, тези емоции, които само този празник може да предизвика у невинните детски сърца.

Споделяме снимките в рубриката „Добрият и красив пример в Община Трявна“ и благодарим на родителите на малкия Явор, които ни ги предоставиха. Очакваме и Вашите добри „сигнали“, свързани със снимки, истории и примери за всичко добро и красиво, което се случва около Вас. Защото то е заразно!

Изпращайте ги на електронната ни поща – tryavna@tryavna.bg или на двете ни официални фейсбук страници – „Обшина Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“.