ЛАТИНО ФИЕСТА ЗАВЛАДЯ ТРЯВНА ПО ВРЕМЕ НА КОНКУРСА „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2022“

септември 29, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Зародили се по горещите и темпераментни географски ширини на Централна Америка, Южна Америка и Карибския басейн, латиноамериканските ритми завладяха и китна Трявна през изминалите почивни дни. Проявата бе част от програмата на Община Трявна, с която местната власт участва тази година в конкурса на Нестле България „Нестле за Живей Активно! 2022“ под мотото „Активни Ден и Нощ!“ със специалното участие на талантливите танцьори от „Steffi Dance Latino Club“.

Водени от любовта към музиката и горещите ритми, в клуба участват чаровни дами и господа от Габрово и Трявна, които тренират и любителски практикуват различните видове латино танци. Двойките бързо вдигнаха градусите на площада пред Народно читалище „Пенчо Славейков 1871“ в Трявна и показаха, че страстните и в същото време нежни движения за тях са сила и перфектно пасват на танцуващите под латино ритмите.

Приповдигнатото и добро настроение бързо се предаде и на събралата се публика, която не спираше да се радва и подкрепя танцьорите. В сформиралата се фиеста се включи и кмета на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, която също не скри, че латиното й е на сърце.

В края на поредната проява, инициирана от местната власт, всички отново се обединиха около идеята, че активния и здравословен начин на живот е здраве, а латино танците са един от начините за неговото постигане!