МАЛЧУГАНИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ТРЯВНА ЗАРАДВАХА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ПО СЛУЧАЙ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

декември 30, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

През изминалата седмица децата от двете детски градини в Трявна – „Калина“ и „Светлина“ зарадваха кмета и целия екип на общинска администрация със своите коледни поздрави. Малчуганите пяха, рецитираха и наричаха за здраве и благоденствие, с което стоплиха сърцата на всички присъстващи.

Кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева изключително много благодари на малчуганите за техните прекрасни изпълнения и им пожела едни незабравими весели празници, които да бъдат изпълнени с много забавление, подаръци и щури моменти. Не на последно място, градоначалникът благодари на директорите и педагозите на двете детски заведения за техните усилия и старания и им пожела една успешна Нова 2023 година.

Освен музикални изпълнения и поздравления, възпитаниците на двете детски градини зарадваха ръководството и екипа на общинска администрация още с красива рисунка на Трявна, късмети за новата година и вкусна празнична погача. В края на двете срещи, директорите на ДГ „Калина“ и ДГ „Светлина“ също отправиха своите искрени пожелания към всички присъстващи за една здрава, мирна и по-щастлива Нова 2023 година.