НА 06.10.2022 г. ЩЕ СЕ ОБСЪДИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА СПОРТНА ЗАЛА В ТРЯВНА

октомври 4, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Община Трявна съвместно с Общински съвет Трявна организира работна среща, на която ще се обсъди въпроса за изграждането на така желаната и необходима спортна зала в града. Ще бъде разгледано техническото задание за изготвяне на документация за идеен проект, което ще бъде и една от първите стъпки в реализирането на идеята в Трявна да има функционална и модерна спортна зала. Срещата ще се проведе на 06.10.2022 год. /четвъртък/ от 11:00 ч. в Заседателна зала № 403 в сградата на общинска администрация.

В тази връзка каним всички заинтересовани лица, бивши и настоящи спортни деятели, ръководители на клубове, специалисти и хора, милеещи за развитието на тази сфера в Трявна да присъстват и да вземат активно участие в предвидената среща. На срещата ще присъства и г-н Георги Глушков – почетен гражданин на Трявна и президент на Българската федерация по баскетбол.

„Нека всички заинтересовани, знаещи и работещи за спорта в Трявна да присъстват. Нека да вземем адекватно решение как да бъде изградена една зала за нашия град, за да бъде тя функционална, да подсигури условия за децата през зимата и не на последно място да носи приходи за града.“ призовават на своята FB страница представителите на леката атлетика в града от СКЛА „ХАММЕР-ХВ-ТРЯВНА“.