НА 31 ЯНУАРИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ РАБОТНАТА СРЕЩА МЕЖДУ КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА И ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГАБРОВСКА ОБЛАСТ

януари 28, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Работната среща между кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева и народните представители от 7-ми многомандатен избирателен район-Габрово ще се проведе на 31 януари, понеделник, от 16:00 ч. в Заседателната зала на Община Трявна. Своето присъствие, към момента, са потвърдили Богомил Петков – народен представител от ПП “Продължаваме промяната”, Юсеин Вейселов – народен представител от ПП “Движение за права и свободи” и Даниел Петров – народен представител от ПП “Възраждане”.

Припомняме, че работната среща е по инициатива на кмета на Община Трявна и първоначалната дата за нейното провеждане бе насрочена за днес, 28.01.2022 год., в сградата на ОбА. По време на разговора между местната управа и излъчените от габровска област депутати ще бъдат обсъдени основни проблеми на района, засягащи жителите на Трявна и Плачковци и малките населени места и ще бъдат търсени ефективни методи за тяхното решаване. А именно:

  • Привличане на инвестиции за изграждане на така желаната спортна зала в гр. Трявна и общежития към нея
  • Намиране на средства за подобряване на инфраструктурата на емблематичните за гр. Трявна ул. “Ангел Кънчев” и ул. “Петко Р. Славейков”
  • Обстановката и проблемите, вследствие на пандемията от Covid-19 у нас
  • Привличане на инвестиции за осигуряване на заетост и по-високи доходи за местното население