НА ДНЕШНИЯ 8 МАРТ: С БЛАГОДАРНОСТ И КЪМ ЛЕКАРИТЕ В МБАЛ „Д-Р ТЕОДОСИ ВИТАНОВ“ В ТРЯВНА

март 8, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес кметът на Община Трявна посети лекарите и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Теодоси Витанов“ в Трявна по случай Международния празник на жената. Кошнички с нарциси получиха управителят на лечебното заведение д-р Татяна Станчева, управителят на Медицински център „Д-р Теодоси Витанов“ д-р Светла Брънекова и началникът на Филиала за Спешна медицинска помощ д-р Светла Модева.

Своето уважение и благодарност към лекарите на първа линия и отдадеността, която проявяват в делници и празници, за да може ние и нашите близки да сме здрави и да преминаваме по-леко през болести и изпитания, г-жа Силвия Кръстева изказа и чрез благодарствени писма, които лично връчи на жените, заемащи ръководни  позиции в медицинското заведение. Дамите се поздравиха по повод 8-ми март и си пожелаха най-вече здраве и любов.

 

 

 

Уважаема д-р Станчева,
Уважаема д-р Брънекова,
Уважаема д-р Модева,
Скъпи лекари,

Последните две години ни накараха изключително много да се замислим и изключително много да оценим кои са важните неща в живота на един човек! Световната пандемия от COVID-19 бе като везна за всички нас – доминираха страх, тревога, уплаха, надежда, вяра, молитва. Ценности, които ни напомниха, че преди всичко трябва да сме хора, да зачитаме и да се борим за човешкото здраве и да знаем, че по-важно от него няма! Защото здравето е най-голямото щастие, което човек може да притежава! Той, неговите близки и семейство! Каквото и да кажа ще е малко, защото всичко изброено дотук Вие – хората на първа линия го знаете по-добре от всеки друг!

Затова искам най-сърдечно да благодаря на Вас, на Вашите колеги лекари, медицински специалисти и на целия персонал на Филиала за Спешна Медицинска помощ за професионализма и самоотвержеността, с които не спирате да работите в тези тежки и трудни условия, в тези непонятни и неизвестни времена! Искам да Ви благодаря, защото това е най-малкото, което мога да направя за Вас! Оценявам Вашия труд, оценявам дългите и изтощителни часове на работа и отдаденост, които полагате, за да може всеки пациент, всеки наш близък, приятел и роднина да получи необходимата помощ и подкрепа!

Уверявам Ви, че общинското ръководство ще продължи да подпомага максимално цялостната Ви дейност, според своите възможности и ще бъде неотлъчно до Вас, както Вие сте неотлъчно до нас!

На свой ред Ви пожелавам да сте здрави, да имате много вдъхновяващи изживявания в личен и професионален план и да продължавате със същия нестихващ ентусиазъм и знания да помагате на нас хората. Защото това е Вашето призвание!

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна