НАД 100 УЧАСТНИЦИ В ОБИКОЛКАТА ОКОЛО ТРЯВНА

октомври 12, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

Ежегодното събитие “Обиколка около Трявна” се проведе на 10.10.2020 г. Дължината на трасето е 24 км в красивия Тревненски балкан. На участниците бе предоставен избор дали да изминат трасето пеша, с бягане или с велосипед.

На старта един от организаторите Дамян Николов даде ценни насоки на участниците. По традиция събитието започна под звуците на гайда.

Старт на обиколката даде кмета на Община Трявна Силвия Кръстева. Тя пожела успех на всички и на добър час на събитието и през следващата година. Кметът подчерта важната роля на спорта за живота и здравето на хората и изрази своята благодарност към организаторите, които за поредна година на доброволен принцип осъществяват това събитие.

Организатори на „Обиколка около Трявна“ са Дамян Николов, Емил Гатев и Маргарита Симеонова. Събитието беше без състезателен и комерсиален характер. Организацията и участието са на доброволен принцип. Нямаше и такса за участие.

Над 100 човека се включиха в обиколката около Трявна. За всички тях бяха осигурени подкрепителни пунктове с храна и напитки, както и сувенир от събитието.