НАПУСНА НИ ДЪЛГОГОДИШНИЯТ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ СНЕЖАНА СТОЯНОВА

януари 4, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

С дълбока скръб и преклонение Ви съобщаваме, че днес ни напусна Снежана Бончева Стоянова – дългогодишен треньор по баскетбол в БК „Зограф“ – гр. Трявна. Тя бе в редиците на клуба още от основаването му през 2009 година и предаваше своите знания и опит на младите ни състезатели. Снежана бе човек за пример и подражание – в спортната си кариера се е състезавала в група „А“ от ББЛ при девойките и група „Б“ от ББЛ при жените.

Кметът на Община Трявна и целият екип на общинска администрация изказват своите искрени съболезнования на семейството и близките на Снежана Стоянова!

Поклон пред светлата й памет!

 

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ ОПЕЧАЛЕНИ БЛИЗКИ И СРОДНИЦИ,

Приемете моите най-сърдечни и искрени съболезнования по повод кончината на един от най-достойните и обичани треньори в редиците на баскетбола в гр. Трявна – Снежана Бончева Стоянова! Човек за пример и подражание, дал сърцето и душата си за спорта и развитието на нашите деца!

Баскетболен клуб „Зограф“ – гр. Трявна бе второто семейство на Снежана! Тя бе дългогодишен треньор, там, още от основаването на клуба през 2009 година! Със своята усмивка и добра душа, тя успяваше умело да предава своите знания и опит на не едно или две поколения млади баскетболисти в гр. Трявна. Борбеността, хъса и амбицията й за победа се усещаха винаги на терена, а най-голямата й радост бяха децата!

В този тежък за всички нас момент й оставаме благодарни и се прекланяме пред светлата й памет! Името й няма да бъде забравено!

Дълбоки съболезнования! Да почива в мир!

 

С уважение,

 

СИЛВИЯ КРЪСТЕВА
Кмет на Община Трявна