„НЕСТЛЕ АКТИВНИ ДЕН И НОЩ“ С ВЕЧЕРНА РАЗХОДКА ИЗ ВЪЗРОЖДЕНСКА ТРЯВНА И ФИТНЕС ТРЕНИРОВКА НА ОТКРИТО

септември 30, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

В духа на тазгодишното мото на Националния конкурс на Нестле България „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“ премина и поредното събитие, организирано от Община Трявна, с което местната власт отново доказа, че едни от най-активните и мотивирани участници тази година са именно тревненци заедно с гостите на града. Вечерната разходка из възрожденските улички на Трявна бе сред заложените събития в програмата на местната власт и се проведе в средата на тази седмица. Обиколката тематично завърши със зареждаща и забавна тренировка на открито на една от фитнес площадките в града, където се включиха и малки, и големи.

Облечени с тениски на Нестле България и гордо носещи мотото на гърдите си „Нестле за Живей Активно!“, точно в 19:30 ч. служители на общинска администрация, жители, деца и младежи от Трявна се събраха пред сградата на Община Трявна, която бе и начална точка на тяхното вечерно приключение.

Споделената емоция, спокойната разходка из калдъръмените улички на възрожденския град, както и доброто настроение не сваляха усмивките от лицата на участниците, които не спираха да се смеят и забавляват.

„Разходките из Трявна винаги са носели спокойствие и емоционално зареждане и не случайно градът ни е предпочитана туристическа дестинация открай време! Красотата вечер е неописуема, а атмосферата…тя, просто се усеща! Радваме се, че сме част от конкурса на Нестле България и показваме, че активността може да има много форми на проява! Виждаме, че хората около нас бързо се приобщават, което също може само да ни радва!“ споделят участниците в конкурса.

И тъй като Трявна винаги е била и с лице към спорта, в града има няколко изградени фитнес площадки на открито, на една от които организираната вечерна разходка завърши. Тук, активният и здравословен начин на живот се изрази, разбира се, с провеждането на тренировка, която раздвижи малки и големи.

Здрав дух в здраво тяло показаха най-вече редовните фитнес любители, които тренират там от години и бяха дошли специално за вечерното събитие. Момчетата и момичетата демонстрираха и някои упражнения на останалите участници, с които могат да бъдат активни и занапред и да поддържат своята физическа форма.