„НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО“ С ПАОЛА БОСЕВА – ИНСТРУКТОР ПО АЕРОБИКА И БАЛЕРИНА В МДТ „КОНСТАНТИН КИСИМОВ“

септември 27, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Несъмнено едни от най-вълнуващите, приятни и полезни събития, които се проведоха през изминалите дни в Трявна, бяха спортните активности с чаровната и прекрасна Паола Босева – инструктор по аеробни дисциплини и балерина в Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново. Младата жена с радост прие да се включи в подготвената от Община Трявна спортна програма, с която тази година кандидатства в Националния конкурс на Нестле България „Нестле за Живей Активно! 2022“ за спонсорство на общински проект в областта на спорта и здравословния начин на живот.

27-годишната Паола се занимава професионално с преподаване на аеробни дисциплини от осем години насам, а своята страст към спорта и активния начин на живот предаде в Трявна първо на малчуганите от Средно училище „Петко Р. Славейков“, които тръпнеха в очакване от срещата си с младата дама. Така, физкултурният салон на учебното заведение събра на едно място ученици от V до VII клас, както и техните преподаватели, които дадоха най-доброто си от себе си и показаха един здрав дух в здраво тяло.

В своята аеробна тренировка, деца и преподаватели първо загряха, след което в продължение на двадесет минути раздвижваха и спортуваха заедно с Паола, която остана наистина впечатлена от подготовката на подрастващите и значението което отдават на активния и здравословен начин на живот. И както традицията повелява, в края на спортното мероприятие всички заедно разтегнаха своите мускули, а усмивките не слизаха от лицата им.

Доколко са запознати с ползите от различните храни и влиянието на спорта върху човешкото тяло и организъм младата инструкторка провери сред малчуганите, като им задаваше различни въпроси. Грешни отговори нямаше, а взелите участие получиха за награда книжки със здравословни рецепти, моливи и тениски, осигурени от Нестле България в тазгодишния конкурс „Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!“.

Обща снимка за спомен, топли прегръдки, широки усмивки и обещание за още много ползотворни срещи – така приключи първото от общо четирите спортни събития с Паола Босева в Трявна, които обединиха малки и големи в детските и учебни заведения в града.