НЕВЕНА ЦОНЕВА С КОНЦЕРТ ЗА ПРАЗНИКА НА ТРЯВНА

май 26, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Невена Цонева ще зарадва своите почитатели със самостоятелен концерт на 19-ти юни. Певицата ще изпълни едни от най-красивите и обичани песни от своя репертоар в рамките на празничния концерт, който организира Община Трявна.

Концертът е с начален час 20:30 ч. и ще се състои на площад „Капитан Дядо Никола“ пред един от най-знаковите символи на Трявна – Часовниковата кула.

 

Невена Цонева е българска певица, вокал на „Ку-ку бенд“. Родена е на 17 август 1986 г. в град Севлиево. Тя е победителката в първия български конкурс Мюзик Айдъл. През ноември 2007 г. излиза албумът ѝ със заглавие „Без страх“. През 2010 г. основава собствена музикална компания „Севънтийн“. Голяма популярност добиват новите версии в нейно изпълнение на класически български песни като “Повей, ветре”, “Двама” и др. През 2014 г. достига до финала на “Гласът на България”, където се отказва в полза на останалите участници. През декември 2014 г. излиза дуетът ѝ с Миро – „Всичко, което искам“.

От 19 юни 2017 г. Невена е вокал на Ку-Ку бенд.

През 2020 г. играе ролята на Булката във втория сезон на „Маскираният певец“ по Нова телевизия, където завършва на второ място.