ОБРЪЩЕНИЕ НА КМЕТА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

декември 27, 2019
Автор: Юлияна Цанева

image

Скъпи съграждани,

 

Настъпват благословени дни, в които се обръщаме с вяра в чудото на Христовото Рождение. Предстоящите коледни и новогодишни празници ни зареждат с надежда за мир, хармония и благодат.

Коледа е време, което споделяме с най-близките си хора и в уюта на дома си пожелаваме здраве, доброта и по-щастливи дни. Този най-светъл празник е моментът за даряване и получаване на подаръци. Затова е нужно да помним, че най-ценното е не онова, което можем да докоснем, а именно онези дарове, които можем да изпитаме с душата си – обич, подкрепа, милосърдие, доброта!

Последните дни от годината са дни за равносметка на постигнатото, дни, в които загърбваме несгодите и поглеждаме с нови сили и стремеж към бъдещето. В тези празнични мигове се обръщаме с благодарност към хората, които са ни подали ръка в миг на трудности и предизвикателства, подарили са ни усмивки и са направили живота ни по-красив и добър.

Нека със смирение и чисто сърце встъпим в тези свещени празници си пожелаем ние и близките ни да бъдем по-здрави, по-сплотени, по-щастливи!

Пожелавам Ви от сърце една топла, щастлива и споделена Коледа!

Нека посрещнем Новата 2020 година със смирение и вяра, които да запазят чистотата на мислите и действията ни!

Нека успехите и красивите емоции Ви съпътстват през цялата година, за да сбъдвате мечтите си!

Весели празници!

 

 

СИЛВИЯ КРЪСТЕВА

Кмет на Община Трявна