ОБЩИНА ТРЯВНА ЩЕ ПРИЕМЕ ОБЕКТА НА УЛ. „ЛЯСКОВ ДЯЛ“ СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ УСТАНОВЕНИ ТЕХНИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖКИ

септември 29, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Това стана ясно, днес, при проведен оглед на обекта от кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева, зам. кметът на Община Трявна – г-н Марин Маринов, главният инженер на общината и техническият ръководител на фирмата-изпълнител по проекта за техническа рехабилитация на ул. „Лясков дял“ в Трявна.

При извършената, на място, проверка се установи, че са допуснати технически забележки, в различни участъци, по полагането на тротоарни плочи, проблеми с бордюрите и бордюрните фуги, отводнителните дъждовни шахти и допуснати от фирмата-изпълнител недостатъци по техническа рехабилитация на улица „Лясков дял“. Техническият ръководител на обекта увери ръководството на Община Трявна, че в рамките на една седмица ще бъдат извършени необходимите корекции на установените нарушения по изпълнение на обекта. В най-кратък срок ще бъдат обезопасени и участъците с положена, все още, прясна бетонова настилка.

Уверение, че ще бъдат предприети нужните мерки за отстраняване на допуснатите забележки, получиха и жителите на ул. „Лясков дял“, които споделиха своите притеснения с кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева по време на днешния оглед. След приключване на всички корекции по трасето, предстои нов оглед на място и решение дали обектът ще бъде приет от Община Трявна.