ОБЩИНА ТРЯВНА ПОДАВА РЪКА НА НУЖДАЕЩИ СЕ. РАЗКРИВА ГОРЕЩ КОВИД ТЕЛЕФОН

октомври 29, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и нарастващия брой на заболели от Covid-19, Община Трявна разкрива горещ телефон за граждани в нужда от всички населени места на територията на общината. Местното ръководство ще помогне на всеки, който е поставен под карантина и няма възможност да излезе да напазарува хранителни продукти, лекарства, да посети лекар и т.н. Инициатива се реализира съвместно с диспечерите и обслужващият персонал по социалната програма „Грижа в дома“, която от началото на месец март 2020 предоставя този тип услуга на карантинирани хора, възрастни хора над 65-годишна възраст с невъзможност за самообслужване, както и на хора с увреждания, които не могат да излизат дома си.

Уверяваме гражданите, че при закупуването и доставката на заявените необходими хранителни, лекарствени или битови продукти, всички противоепидемични мерки се спазват – носене на защитни маски за лице, предпазни ръкавици, дезинфектанти, спазване на физическа дистанция от 1.5 м.

Нека бъдем отговорни и осъзнати! Нека заедно се справим и заедно преодолеем тази тежка съвременна болест. Подавайте сигнали и ние ще се отзовем!

Сигналите ще бъдат приемани на тел. 089 441 4282 – Юлияна Цанева, Специалист „Връзки с обществеността“ към Община Трявна или на стационарния телефон на Община Трявна – 0677 624 96 и ще бъдат предавани към социалните работници по проект „Грижа в дома“. Обслужването ще се извършва от 09:00 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден. Ще бъде помогнато и на всички хора при спешна нужда извън посоченото работно време.