ОБЩИНА ТРЯВНА ВЗЕ УЧАСТИЕ В ГОДИШНАТА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ В К.К. АЛБЕНА

септември 21, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

На годишната среща на местните власти, която е и най-мащабният форум на Националното сдружение на общините в Република България, Община Трявна бе официално представена от кметът на общината – г-жа Силвия Кръстева и общинският съветник – Людмил Бучев.

Събитието се проведе в рамките на три дни – от 19 септември до 21 септември в к.к. Албена при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени в страната и след представяне на сертификат за ваксинация или отрицателен тест за COVID-19. И тази година, форумът събра кметове, председатели на общински съвети, съветници и ключови експерти от общините с представители на законодателната, изпълнителната власт, дипломати, партньори от страната и чужбина. Официален гост на събитието бе заместник-посланикът на САЩ г-жа Андриа Брулет-Родригез. Проведено бе и 34-тото Общо събрание на НСОРБ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тазгодишната среща на местните власти успя да акцентира върху новите перспективи пред партньорството между държавните институции, местната власт и бизнеса, обмяната на опит и идеи в развитието на българските общини, както и върху техният интелигентен и устойчив растеж.

На официална церемония в к.к. Албена, Националното сдружение на общините в Република България отличи с награди всички общини и фирми, които с дейността си са допринесли за благоприятното развитие на местната власт.

Снимки: НСОРБ