ОБЯВЯВАME КОЛЕДЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ВЕСЕЛА СЕМЕЙНА СНИМКА

декември 8, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

С начало на Коледно-Новогодишната празнична програма на Община Трявна и с наближаването на най-светлите празници обявяваме Коледен конкурс за най-весела семейна снимка!

И тъй като знаем, че Коледа е време на семейството, Ви приканваме да развихрите своето въображение, да поканите близки и приятели и да направите своята най-весела празнична снимка. Снимайте се покрай елхата вкъщи, около трапезата, покажете ни коледната си украса, включете и домашния любимец, снимайте се на открито из града, бъдете креативни, забавни и сплотени! Изненадайте ни с усмивки и приятни моменти!

Всички Ваши фотоси може да изпращате на електронната поща на ПР на Община Трявна – Юлияна Цанева, yuliyana.tsaneva@tryavna.bg до 23 декември. Събраните снимки ще бъдат публикувани на сайта на Община Трявна и двете официални Фейсбук страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – Кмет на Община Трявна“. А най-хубавите сред тях ще бъдат показани на информационното табло на Община Трявна, разположено до Туристическия информационен център навръх Коледа.