ОФК „ТРЯВНА“ ЗАТВЪРЖДАВА ПЪРВОТО МЯСТО В ОБЛАСТНАТА ФУТБОЛНА ГРУПА

октомври 11, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Мъжкият отбор на ОФК „Трявна“ категорично победи ОФК „Балкан“ Плачковци с 6:0. Срещата между двата тима се проведе вчера на стадион „Ангел Кънчев“ в Трявна без присъствието на публика, поради въведените допълнителни временни противоепидемични мерки на територията на област Габрово.

Зелено-белите откриха резултата още в 15-тата минута. Разписа се силното ляво крило на домакините – Георги Павлов, който не се забави и след отсъден фаул отбеляза второ попадение в 23-тата минута. ОФК „Трявна“ записа и трети гол, непосредствено преди края на първото полувреме, след отсъдена дузпа. 11-метровият наказателен удар бе изпълнен с прецизна точност от полузащитника Александър Дамянов.

ОФК „Балкан“ не успя да надделее и през второто полувреме на мача. Съставът ни записа още три точни попадения, изпълнени от Васил Андреев и Георги Еленков.

„Наблюдаваме подобрение в играта на момчетата, но трябва още работа. Целта ни е да играем на по-високо ниво и да върнем отбора в Северозападна Трета лига, където е и мястото му.“ подчерта помощник-треньора на ОФК „Трявна“ Димитър Тодоров и допълни, че тренировките и физическата подготовка на футболистите продължават всяка сряда, петък и събота. Следващото гостуване на отбора е на 17 октомври (неделя) със „Стрела 2006“ (Шумата).