ОФК „ТРЯВНА“ ЗАВЪРШИ ПОЛУСЕЗОНА С КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА

ноември 8, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Мъжкият отбор на ОФК „Трявна“ завърши есенния полусезон на Областна футболна група-Габрово с категорична победа. Вчера момчетата на старши-треньорът Пламен Тодоров успяха да надвият отбора на ФК „Ангел Кънчев“-Трявна с 0:5 и да утвърдят напълно първото си място във временното класиране. Припомняме, че мачът между двата тревненски тима беше отложен, поради заболеваемост от Covid-19 в редиците на ФК „Ангел Кънчев“ и беше изигран вчера (07.11.2021 год.) на местния стадион „Ангел Кънчев“.

Още в 10-тата минута след началото на двубоя, резултатът бе открит от Цанко Славчев след изключително добра асистенция от лявото крило на отбора – Георги Павлов. Непосредствено преди края на първото полувреме, Васил Андреев отново доказа, че е един от голмайсторите на отбора и отбеляза втория точен гол за ОФК „Трявна“. Победният ход на момчетата продължи и през втората половина на мача, когато последваха и още три попадения във вратата на противниковия отбор – две за Алекс Згрипаров и един за Даниел Тотев.

„Изключително съм доволен от победата, която извоювахме и се радвам, че завършихме успешно есенния полусезон на ОГ-Габрово! Поздравявам момчетата и живот и здраве, напролет продължаваме!“ коментира старши-треньорът на ОФК „Трявна“ Пламен Тодоров.

Въпреки усилията, които положиха и играта, която показаха, момчетата на ФК „Ангел Кънчев“ не успяха да надделеят в тазгодишното тревненско дерби и ще търсят победа в следващия реванш напролет.

„Аз съм доволен от играта на момчетата, която показаха на терена и ги поздравявам, че се раздадоха, както всеки път досега! Любовта към футбола при нас е водеща и тази загуба в никакъв случай няма да ни откаже да продължим!“ сподели след края на мача старши-треньорът на отбора Людмил Цонев.

Община Трявна поздравява и двата тревненски тима за добрата игра и за победите, които извоюваха за нашия град през този есенен полусезон и им пожелава още много бъдещи успехи през следващите срещи, които ги очакват догодина.