Отборът на ОУ„Васил Левски“ гр. Плачковци спечели общинското състезание по „Защита при бедствия аварии и извънредни ситуации“

април 11, 2019
Автор: Илияна Георгиева

На 11.04.2019 г. от 10.00 ч. в СУ “П. Р. Славейков“ – гр.Трявна за поредна година се проведе общинския  кръг на ученическото състезание „Защита при бедствия,аварии и извънредни ситуации”.Състезанието беше организирано от кмета на общината г-н Дончо Захариев , съвместно с Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението ” – Габрово. В надпреварата взеха участие четири отбора.

След приключване на състезанието резултатите бяха излъчени от компетентна комисия от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението ” – Габрово. При оспорвана битка и минимална разлика в точките първото място бе присъдено на отбора от  ОУ „Васил Левски“- гр.Плачковци. Наградите бяха връчени от Гергана Илиева –  инспектор при РД ПБЗН – Габрово.

Класиралия се отбор от ОУ „Васил Левски“- гр.Плачковци, ще вземе участие в областния  кръг на ученическото състезание „Защита при бедствия,аварии и извънредни ситуации”,който ще се проведе на 23.04.2019 г. в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението ” – Габрово.