ОТВАРЯ СЕ ДВИЖЕНИЕТО ПО УЛ. “СТАРА ПЛАНИНА” ДО КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. “УСТА ГЕНЧО” В ТРЯВНА

май 4, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Участъкът по ул. “Стара планина” в Трявна от кръстовището с ул. “Васил Левски” (автогара Трявна) до кръстовището с ул. “Уста Генчо” от днес, 4 май, се отваря за движение на всички моторни превозни средства. Затворен остава участъка от кръстовището с ул. “Уста Генчо” до кръстовището с ул. “Крайбрежна”, като движението на МПС-та над 5 тона е разрешено. Това определи назначената със Заповед на кмета на Община Трявна комисия, която днес извърши оглед на място и прие поставената пътна сигнализация в изпълнение на проект за временна организация и безопасност на движението в Трявна.

 

Припомняме, че проектът за ВОБД бе приет във връзка с извършван ремонт на водопроводната мрежа по ул. “Стара планина”, в участъка от републикански път III-609, от ВиК ООД – Габрово, район Трявна и налага временна организация на движението в града с цел своевременното приключване на планираните дейности и гарантиране безопасността и здравето на всички граждани.

Главни обходни маршрути остават ул. “Лясков дял”, където движението на МПС-та над 5 тона е забранено и ул. “Ангел Кънчев”. Водачите могат да използват още ул. “Уста Генчо”, ул. “Крайбрежна”, ул. “Янко Мустаков”, ул. “Любен Каравелов” и ул. “Васил Левски”. Заради натовареността на движението по ул. “Ангел Кънчев”, паркирането на превозни средства остава забранено с изключение на уширението след паметника на Ангел Кънчев и това до църквата Св. Георги, за което сигнализират съответно поставените пътни знаци и ограничителните ленти.