ПЛАЧКОВЦИ ГРЕЙНА С КОЛЕДНА ПРЕМЯНА

декември 9, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Грейна Коледната украса в Плачковци!

Най-дългоочакваният момент от годината – настъпването на Коледа и посрещането на Нова година няма как да не бъде предшествано от традиционната Коледна украса, която с красотата и изяществото си в градската част на населените места допринася още повече за празничното настроение на жители и гости.

В духа на празниците, късно снощи грейна и Коледната елха на гр. Плачковци, а с нея и цялата празнична украса на града. Събитието, което ни напомня, че Коледа чука на вратата, събра малки и големи пред Кметство Плачковци, които заедно с кмета г-н Борислав Борисов заедно отброиха последните секунди до запалването на празничните светлини.

Финалният акцент на тазгодишната церемония бяха красивите светлини от букета фойерверки, които озариха небето над Плачковци.

„Дано със запалването на тези светлинки запалим и надеждата във всеки от нас, че предстоят по-весели дни, изпълнени с радост, щастие и благоденствие, а Коледният дух да донесе много вяра, топлина, разбирателство и любов в семействата! Пожелавам на всички нас да изживеем много прекрасни мигове с най-близките ни хора и да бъдем здрави!“ сподели кметът на Кметство Плачковци г-н Борислав Борисов.

По случай предстоящите празници, кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева поздравява всички жители на Кметство Плачковци и им пожелава да бъдат най-вече здрави, а магията на святата Коледа да донесе много любов, мир и благоденствие в семействата им.