ПОБЕДНИЯТ ХОД НА ОФК „ТРЯВНА“ ПРОДЪЛЖАВА

септември 27, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

ОФК „Трявна“ разгроми с 12:0 Юнак 2006 (Кормянско) при проведената вчерашна среща на стадион „Ангел Кънчев“ в Трявна. Домакините доминираха през цялото време на терена и не дадоха шанс на гостите.

Множеството възможности, които се откриха пред тревненци по време на мача допринесоха и реализирането на големия брой отбелязвания в противниковата врата. Резултатът за домакините откри нападателят Васил Андреев, който успя да отбележи още три гола до края на двубоя. С четири точни попадения се записа и този път лявото крило на ОФК „Трявна“ – Георги Павлов. Победният ход на зелено-белият отбор на нашия град продължи с две майсторски изпълнения на халфът Томислав Колев и завърши с прецизните голове на Георги Еленков.

„Изключително съм доволен от играта на момчетата и мога спокойно да твърдя, че няма база за сравнение с играта, която показа отбора на Юнак 2006 (Кормянско).“ сподели с усмивка
старши-треньорът на ОФК „Трявна“ – г-н Пламен Тодоров и допълни, че усилената физическа и тактическа подготовка на отбора продължава.