ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА

януари 7, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Най-малките жители на Община Трявна бяха зарадвани с коледни подаръци от кмета на общината – г-жа Силвия Кръстева, която посети трите детски градини – ДГ „Калина“-Трявна, ДГ „Светлина“-Трявна и ДГ „Осми март“-Плачковци. В навечерието на светлите християнски празници, градоначалникът се срещна с малките сладури и подари на всяко едно от тях пакетче с най-различни сладки и солени лакомства. Така настроението на всички се приповдигна още повече, а най-радостни от получените пакети, разбира се, бяха малчуганите!

Първо г-жа Силвия Кръстева посети Детска градина „Калина“ в Трявна, където беше посрещната с най-широките и искрени детски усмивки, които несъмнено стоплиха нейното сърце. Освен, че всички единодушно отговориха колко много са слушали през годината, малчуганите показаха и че знаят какво работи един кмет и по детски предположиха как се управлява общество на местно ниво. Раздаването на подаръци премина с много веселие, песни и надпревара кой първи ще подари своята рисунка на кмета на Община Трявна, за който най-големия подарък беше един – топлите прегръдки и усмихнатите личица на малките сладури!

С песни, усмивки и щастливи лица кметът на Община Трявна бе посрещнат и в Детска градина „Светлина“. Тук, децата, също категорично заявиха, че са били много послушни през цялата година и с нетърпение очакваха своите лакомства. Директорът на детското заведение – г-жа Весислава Александрова подари ръчно изработени картичка и сувенир в духа на коледните празници с пожелание за здраве, берекет и много успехи през Новата година!

На финал подаръци бяха раздадени и на малчуганите от Детска градина „Осми март“ в Плачковци. На всички тях и на целия педагогически персонал, г-жа Силвия Кръстева пожела здраве, щастие и много поводи за усмивки. В отговор на нейното пожелание, децата я сурвакаха също за здраве, берекет и благоденствие. На всички детски градини като подаръци бяха предоставени още детски спортни уреди от местното ръководство.