ПОДКРЕПЕТЕ ТРЯВНА ЗА НАЙ-КРАСИВА КОЛЕДНА УКРАСА! ОБЩИНАТА Е С НОМИНАЦИЯ В КОНКУРСА „КМЕТ НА МЕСЕЦА“

декември 13, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

ГЛАСУВАЙ ЗА ТРЯВНА

  • Натисни бутона „Към гласуването“ в края на статията под номинираните, избери „Силвия Кръстева, Трявна“ и „Гласувай“.

Твоят глас вече е отчетен! Благодарим!

В месеца на най-светлите християнски празници Община Трявна получи поредната си престижна номинация в конкурса „Кмет на месеца“, организиран от националната медия Kmeta.bg – единствената журналистическа платформа, която е посветена изцяло на дейността на местната власт.

Конкурсът на тема „Коледният дух“ е тематично обвързан с предстоящите празници и се провежда ежегодно. След като се прави предварително проучване по общини и се разглеждат направени от кметовете Коледни украси на местно ниво се номинират 9 от тях – трима градоначалници за голяма община (с население над 50 000 жители), трима за средна община (с население между 20 000 и 50 000 жители) и трима за малка община (с население под 20 000 жители).

„Няма община, която да няма коледно дръвче, за да зарадва своите жители и да пресъздаде топлата атмосфера на един от най-светлите християнски празници. Това е и причината Kmeta.bg да организира „Кмет на месеца“ на коледна тема.“ съобщават от журналистическата медия.

Така, тази година, кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева е номинирана за „Кмет на месеца“ с красиво украсената Коледна елха на площад „Капитан дядо Никола“ пред Часовниковата кула, звездното небе над Гърбавия мост и с десетките светещи украси като еленчета, подаръци, снежни човеци, разположени в парковите алеи и пред сградата на местната администрация, както и окичените светещи елхички и звезди по уличните лампи из целия град. В надпреварата за най-красива Коледна украса в категория малка община се включват още кметовете на Община Трън и Община Берковица.

Гласуването вече започна и всеки, който желае може да подкрепи Трявна до 31 декември включително като гласува онлайн ТУК Победителите ще бъдат обявени на 3 януари 2022 год.

Кметът на Община Трявна – г-жа Силвия Кръстева благодари на Kmeta.bg за тазгодишната номинация и пожелава успех на всички свои колеги в коледния конкурс. Нека да подкрепим Трявна за пореден път, защото е красива през всички сезони на годината, а в навечерието на Коледно-Новогодишните празници засиява в духа на Коледната магия и допринася още повече за празничното настроение на всички нас!

Снимки: Пламен Ковачев