ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ 1 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

юни 1, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Мили деца,
Скъпи родители,

 

Отново е 1 юни – Вашият най-любим празник и нашия също, защото Вие сте най-милите, най-скъпите и най-ценните ни на този свят. Честит Международен ден на детето!

Бъдете ни здрави, все така палави, игриви и любознателни! Изпълвайте с радост и веселие живота около Вас и не спирайте да му придавате цвят и пъстрота! Защото да си дете е магия, а детството е наситено с вълшебни и неспирни моменти. Съхранете тази магия в себе си и не я губете никога! Бъдете все така непринудени, искрени и щастливи. Израствайте с доброта и възпитание и не спирайте да получавате любов и закрила, които заслужавате!

Това е и най-голямото ми пожелание днес – всяко дете да бъде обгрижвано с внимание и любов! Да звучи често силно и искрено детския смях. Да не спираме и ние да се смеем с Вас!

Скъпи родители,

Децата са смисъла  на нашия живот. Те са силата, от която се нуждаем и причината да се усмихнем. Като родител искам да пожелая на всички Вас да бъдете здрави и да не забравяте колко е важна грижата, топлината и семейния уют. Тогава и децата се чувстват сигурни, спокойни и защитени. Пожелавам дните Ви да бъдат безоблачни и винаги шарени – с цветни балони, пъстри нюанси и широки усмивки, така, както малчуганите ни ги рисуват. Всеки ден върху новия лист хартия.

Честит празник на всички малки и големи деца!

 

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна