ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ

октомври 12, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми дами и господа общински съветници,
Уважаеми служители на общинска администрация,

Днес празнуваме Деня на българската община и местното самоуправление – 12 октомври! Имам удоволствието да се обърна към всички Вас с поздравление и преклонение пред неуморния Ви труд, професионализъм и отдаденост, които не спирате да проявявате във всеки един момент от Вашата работа! Защото именно годините са основния показател, че трудностите във времето се овладяват само тогава, когато местната власт – изпълнителната и законодателната работят ръка за ръка в името на обществото, на което са се посветили.

Общината винаги е била, е и ще остане институцията на хората! Те са нашия водещ показател и те са нашия коректив за добре свършена работа! Нека да си пожелаем да бъдем все така отговорни в решенията и действията си, защото от тях зависят всички аспекти от живота на местната общност. Нека да продължаваме със същата увереност, сила и мъдрост да даваме най-доброто от себе си и да вярваме в по-доброто бъдеше на всички нас.

Скъпи колеги, последните две години бяха изключително трудни и поставиха целия свят пред невиждано досега човешко изпитание. Въпреки всичко местните власти бяха сред водещата опора и доказаха, че това е институцията, която стои най-близо до хората.

Днес, когато съвремието отново ни изправя пред поредните предизвикателства трябва да бъдем повече от всякога обединени и ревностно да пазим поминъка и традициите си, да търсим и привличаме нови инвестиции, да реализираме още и още проекти, да популяризираме културно-историческото ни наследство и да не спираме да даваме най-доброто за благото на нашите граждани.

Пожелавам Ви да бъдете най-вече здрави, да имате много лични и професионални успехи и да бъдете все така устремени към върха! Изказвам искрената си благодарност за желанието, усилията и труда Ви населените места в Община Трявна да бъдат едно по-добро и притегателно място за живеене!

Честит празник!

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна