ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

декември 25, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми съграждани,
Скъпи жители на Община Трявна,

Рождество Христово е най-светлият, най-милият и най-истински празник за всички нас! Време за семеен уют, за споделени емоции, за всичко свидно и красиво! Навръх Коледа отправям своите най-сърдечни пожелания за здраве, благоденствие и вяра в доброто! Да отворим сърцата си и нека светлината озари душите ни, а щастието да изпълни домовете ни!

 В Рождествените дни, когато честваме раждането на Сина Божий Иисус Христос, се събираме отново край празничната трапеза, спазваме утвърдените открай време традиции и сме с най-близките си хора. Пожелавам Ви винаги да бъдете заедно със семействата си, да показвате взаимно уважение и да се обичате. Защото най-скъпият подарък не е под елхата, а е в сърцето! Там, където се чувстваме най-спокойни и най-щастливи – у дома! Нека Бог Ви закриля и тези светли празници Ви донесат всичко онова, за което сте мечтали!  

Скъпи съграждани,

На прага сме на Новата 2023 година! Благодаря Ви, че бяхме заедно през всички хубави и трудни моменти на отминаващата вече 2022 и сплотено полагахме грижи за развитието на нашата мила и свидна Община Трявна! Вярвам, че усилията ни ще продължат и занапред и като едно истинско семейство ще вървим по общия ни път към едни по-добри и по-светли дни за нас и нашите деца!

Нека добродетелите и нравствените ценности да не напускат сърцата ни и нека имаме силата да сътворяме всичко онова, което ще направи щастлив ближния ни! Да намираме повече поводи за радост и усмивки и да посрещаме с увереност и надежда всяко ново изпитание!

 Пожелавам Ви светло и благословено Рождество Христово и щастлива Нова 2023 година!

 

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна