ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

април 24, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми съграждани,
Скъпи жители и гости на Община Трявна,

Празнуваме най-големият християнски празник – Възкресение Христово! Нека да се поздравим с Христос Воскресе и да си пожелаем на този светъл ден да бъдем най-вече здрави, по-смирени и по-добри! Защото именно Великден – празникът на празниците връща вярата в доброто, в чудото, в светлината, които винаги побеждават и възтържествуват!

Живеем в нелеки времена! Времена, които ни поставиха пред невиждани в съвременната ни история изпитания, болка, страдания, глад, разруха. През последните две години преминахме през това, днес сме свидетели на поредните тежки събития, които въпреки всичко обединиха стотици хиляди по света. Показаха и показват, че хората намират сили да продължат въпреки всичко, да намерят онази частица надежда, която ги тегли напред и поддържа духа им жив! Смятам, че на днешния Великден това е най-големият смисъл – вярата, надеждата и любовта!

Съхранете тези чувства и не позволявайте на лошите моменти в живота да Ви спират да обичате, да се радвате и да живеете! Уповавайте се на своите семейства и близки до Вас хора, отворете сърцата си за мир, доброта и разбирателство! И помнете, че след всяка буря изгрява слънце! Слънчево и леко да Ви е!

Честито Възкресение Христово!

 

 С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна