ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ НОВАТА 2023 ГОДИНА

януари 3, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми съграждани,
Скъпи жители на Община Трявна,

В първия работен ден от Новата година отправям своите най-сърдечни и искрени пожелания за една здрава, щастлива и мирна 2023! Нека следващите 12 месеца бъдат изпълнени с много положителни емоции и радостни моменти! Нека оставим всичко лошо зад гърба си и смело да посрещнем новите предизвикателства, които ни очакват! Нека надеждата бъде наш неотлъчен спътник, а вярата в доброто да изпълва сърцата ни! Да бъде една незабравима и бележита 2023 година!

Празничните дни винаги се превръщат и в най-подходящото време за равносметка. Такава, каквото всеки един от нас си дава в края на една година и в началото на следваща. За успехите, за пораженията, за радостите и за тъгата. 2022 бе годината, в която светът сякаш отново се събуди и тежките, невиждани в съвременната ни история, изпитания останаха зад гърба ни. През изминалите месеци показахме, че въпреки всичко Трявна продължава да бъде една от най-предпочитаните туристически дестинации у нас и да бъде притегателно място за малки и големи. Провеждахме събития, смяхме се от сърце, забавлявахме се и се радвахме взаимно. Посрещнахме трудностите с вяра и надежда и не се отказвахме по пътя към успеха. Поставихме началото на нови проекти, завършихме стари такива. Работихме и продължаваме да работим! За гражданите и децата на Община Трявна!

Искрено вярвам, че през Новата 2023 година ще бъдем още по-сплотени и още по-единомислещи в името на просперитета на всички нас. Да си пожелаем здраве, благополучие и добри чувства в сърцата и душите ни! Защото доброто винаги побеждава! 

На многая лета, уважаеми съграждани!

Честита Нова 2023 година!

 

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна