ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ФОТОКОНКУРС НА ОБЩИНА ТРЯВНА „ЗАПЕЧАТАЙ КОЛЕДНИЯ ДУХ НА ТРЯВНА“

януари 3, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Първият любителски фотоконкурс за най-красива зимна снимка на Трявна приключи. Припомняме, че надпреварата бе инициирана от местната власт и бе включена в Коледно-новогодишната програма на Община Трявна за 2022. Желание за участие са заявили общо седем любители фотографи, които ще се борят за първото място в категория над 18 години.

Може да ги подкрепите като гласувате онлайн на официалната ни FB страница – „Община Трявна“от днес до 23:59 ч. на 09 януари 2023 год., където в отделни постове са качени снимките на всеки един от тях.

Постът с три авторски снимки на зимна Трявна, събрал най-много харесвания, ще бъде обявен за победител в първото издание на любителския фотоконкурс „Запечатай Коледния дух на Трявна“ на 11 януари 2023 година. Наградите ще бъдат връчени от кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева на 13 януари 2023 година в Ритуалната зала в сградата на общинска администрация.

Ръководството и екипът на Община Трявна благодари на всички участници и техните любителски фотокадри на прекрасната ни зимна Трявна и им пожелава успех!